head-mobil

Biljetter och föreställningar

DIREKTBILJETTER
Läs mer om varje föreställning längre ner.

En Julklassiker

Spelas av 6-9 åringar

Se våra yngsta teaterelever tolka Disneyfavoriter som charmiga Ferdinand, Mowglis första möte med Baloo i Djungelboken och spänningen i Robin Hood. Allt kan hända i á la Carte teaterns uppsättning av En Julklassiker.

Datum: 27/11
A1: 11.00
A2: 14.30
A4: 17.15
Tid: ca 40 minuter
Plats: Huddinge Aulan, Gymnasievägen 1

Är du deltagare på teatern går du gratis på denna föreställning.

Tveka inte att Kontakta oss vid frågor.

Dramatiserad historisk vandring för hela familjen!

Följ med à la Carte teatern tillbaka till Huddinge på 1840 talet, innan järnvägens tid. Träffa pigan och tjuven Carolina Forsmark, Patron Pehr Petterson, torparen och timmermannen Anders Forsmark samt första läraren i Huddinges första skola Albert Teodor Edström. Det kommer bli en spännande vandring i lokalhistorian men också i samtiden kring slutet av 1800 talet. 

Vandringen inkluderar fika och behöver förbokas.


Äntligen nytt datum!

Datum: 20/11 kl.13.30 NYTT!
Tid: ca. 90 minuter
Platser: ca. 25 platser per vandring
Start: Fullersta gårds trappa. Fullersta gårdsväg 18

Arrangör à la Carte teatern och Huddinge kommun

Ensemblen
Består av medlemmar i á la Carte Crew

Carolina spelas av:
Alva Eriksson
Joanna Georgieva
Andrea Stahnke Holm

Patron Pehr, Anders och Albert spelas av:
Christopher Gunnarsson
Maximus Nilsson

HÖSTGALAN - SPELAD

HÖSTGALAN 
Ett samarbete mellan Huddinge Kommun, Dansverket och á la Carte teatern.

ESSENTIA - av våra barn och ungdomsgrupper - SPELAD

ESSENTIA - EN TRILOGI
Se vårtat hittills största projekt någonsin. Följ med in i en magisk värld med andar, klaner och magiska äventyr. á la Carte teatern firar 30 år och därför har vi skapat 3 helt nya föreställningar med låtar från tidigare produktioner. Föreställningar du helt enkelt inte får missa.
I detta unika projekt delar våra yngsta deltagare roller med våra äldsta då det är en följetång genom alla 3 föreställningar. Bra att veta är att varje föreställning är självständig i sig själv också.

ESSENTIA - DEL 1 - De vilsna andarna 
SPELAD

Spelas av 6-9 åringar
1 maj

Långt tillbaka i tiden, innan ljus och hopp fanns, vandrade 16 vilsna andar på jorden. I allt mörker hörde de en röst som de följde. De mötte då livets träd, Ettra, och begav sig ut på uppdrag för att finna sig själv.
Följ med på en spännande resa med sång dans och teater där våra yngsta deltagare tar reda på vilka de är. 

 

Föreställningen visas i Huddinge Aulan, Gymnasievägen 1, Huddinge.
Deltagare från á la Carte teatern går gratis i mån av plats.

ESSENTIA - DEL 2 - Spillrorna
SPELAD

Spelas av 10-12 åringar
2,3,5 maj

Fyra klaner lever i harmoni i ett paradis de fått av livets träd Ettra. Ignis - de modiga, Spiritum – de fria, Ettra – de balanserade och Mare – de ärliga. I utbyte mot sin ny värld fick de i uppdrag att tända stjärnorna på himmelen för att ge människorna hopp.  Var 300e månvarv samlades de med varsitt TOTEM och utför en rit som de kallar för Noctis. Nu har det gått 299 månvarv sen den senaste Noctis, så snart är det dags igen. Men det finns en mörk kraft som bubblar i klanerna som ännu lever i det dolda.
Följ med in i denna spännande historia där våra mörka sidor kämpar mot våra goda. 

 

Föreställningen visas i Huddinge Aulan, Gymnasievägen 1, Huddinge.
Deltagare från á la Carte teatern går gratis i mån av plats.

 

ESSENTIA - DEL 3 - Glömskans slöja
SPELAD

Spelas av 13-15 åringar samt 16+
6,30,31 maj - C-grupper
1-3 juni - D-grupper

En mörk natt rasade kaoset och stjärnorna slocknade. En skugga har fallit mellan Essentiafolket och tiden har gjort att deras minnen är på väg att helt somna in i kosmos mörker under glömskans slöja. Men än finns det ett litet ljus, en glimt i några ögon. En önska om hopp.
Följ med på denna inre resa för att hitta sig själv bland alla livets frågor. Möt härliga karaktärer genom känslofylld sång, magiska dansnummer och uttryckfull teater. 

 

Föreställningar 2021

TOMTEMÖSSENS VERKSTAD

SPELAD

 

SKRÄCKSKOLAN

SPELAD 
 

SPÖKHOTELLET
En kuslig föreställning med våra modiga deltagare som checkat in på hotellet, men kommer de checka ut? Följ med på á la Carte teaterns läskigaste resa till en annan värld. 

SPELAD 

DÖDENS LEKPLATS
Mina damer, herrar och ickebinära, det är dags för... Liv eller Död! En föreställning du sent kommer glömma!
Föreställningarna visas online. De spelas in under dagen utan publik och sänds på kvällen samma dag.

SPELAD

Föreställningar 2020

ODYSSEUS ÄVENTYR

Följ med på ett äventyr till havs. Efter det stora kriget i Troja ska Odysseus med sina krigare bege sig hem med sitt skepp. Det har vunnit krigens krig och lyckan är stor. De känner sig gudalika men Gudarna hör deras jubel och bestämmer sig för att göra hemresan svårare än planerat. Möt cykloper och sirener, se gudar och havsmonster komma till liv i en fartfylld föreställning med sång, dans och teater. Våra deltagare i åldrarna 9-12 år sätter i vår upp Odysseus Äventyr som är byggd på Odyssen.
Missa inte denna nyskriva enakts föreställning!


SPELAD September 2020

Tveka inte att Kontakta oss vid frågor.

ZERO TO HERO

"Jag ska bli en sann hjälte! Jag kan klara av det!" Vad är det egentligen som krävs då? I denna 2 akts förställning kommer publiken få följa med på en sökande resa genom antikens Grekland efter vad det egentligen är att vara en hjälte. Genom svåra kamper och enorma krafter får vi följa vägen mot Olympen. Publiken kommer bjudas på häftiga sångnummer, berörande möten och tårfyllda ögonblick. Ta chansen och möt Hercules på á la Carte teatern med skådespelare i åldrarna 10-13 år!

SPELAD September 2020

OLYMPEN

En ung Sander drömmer om en annan värld, en värld där kampen mot ens inre röster inte existerar, en värld av sagor, myter och storslagna äventyr. En värld som Olympen - de grekiska gudarnas hem. 
Zeus, Poseidon, Hades, Hera, Dionysos, Afrodite och alla de mäktiga gudarna, möt de alla i denna nyskrivna musikteaterföreställning. Följ med på kampen mot det förutbestämda. Se öden ändras och kulturer mötas i en tvåakts föreställning spelad av deltagare 13-15 år samt 15-20+ år. 
En kollition mellan gammalt och nytt som ni aldrig tidigare sett!


SPELAD September 2020
 

© á la Carte Teatern 2022