head-mobil

Biljetter och föreställningar

Föreställningar 2020

Grekisk mytologi

Följ med till teaterns vagga, den grekiska mytologin!
I vår kommer våra deltagare ta med publiken på skeppsburna resor, möta de största hjältarna och även besöka gudarna på självaste Olympen. Stor dramatik och svåra utmaningar genomsyrar vårens produktioner som du inte får missa. 
I vår kommer vi ha tre olika produktioner Odysseus Äventyr, Zero to Hero och Olympen. 

SKOLFÖRESTÄLLNING
Alla våra skolföreställningar har fri entré.
Varför? Vill vill kunna erbjuda barn och ungdomar musikteater även om de inte går hos oss. Vi anser att det är utvecklande för alla, och speciellt inspirerande att se skådespelare i sin egen ålder. 

Under besöket:
- Vi har max 50 personer i publiken
- Vi tar in publiken direkt i salongen, ej genom foajén 
- Vi har avstånd mellan stolarna i salongen
- Vi spritar av alla stolar innan föreställning
- I pausen kommer salongen bli tömd på publik och vädrad
- Vi tar bara emot publik från en skola per skolföreställning

Alla våra föreställningar spelas i Konserthallen på Huset. Sjödalsvägen 46, Huddinge.

Vill du boka in din klass på en skolföreställning?

ODYSSEUS ÄVENTYR

Följ med på ett äventyr till havs. Efter det stora kriget i Troja ska Odysseus med sina krigare bege sig hem med sitt skepp. Det har vunnit krigens krig och lyckan är stor. De känner sig gudalika men Gudarna hör deras jubel och bestämmer sig för att göra hemresan svårare än planerat. Möt cykloper och sirener, se gudar och havsmonster komma till liv i en fartfylld föreställning med sång, dans och teater. Våra deltagare i åldrarna 9-12 år sätter i vår upp Odysseus Äventyr som är byggd på Odyssen.
Missa inte denna nyskriva enakts föreställning!


SPELAD 
Info om film kommer

Tveka inte att Kontakta oss vid frågor.

ZERO TO HERO

"Jag ska bli en sann hjälte! Jag kan klara av det!" Vad är det egentligen som krävs då? I denna 2 akts förställning kommer publiken få följa med på en sökande resa genom antikens Grekland efter vad det egentligen är att vara en hjälte. Genom svåra kamper och enorma krafter får vi följa vägen mot Olympen. Publiken kommer bjudas på häftiga sångnummer, berörande möten och tårfyllda ögonblick. Ta chansen och möt Hercules på á la Carte teatern med skådespelare i åldrarna 10-13 år!

SPELAD
Info om film kommer

Tveka inte att Kontakta oss vid frågor.

OLYMPEN

En ung Sander drömmer om en annan värld, en värld där kampen mot ens inre röster inte existerar, en värld av sagor, myter och storslagna äventyr. En värld som Olympen - de grekiska gudarnas hem. 
Zeus, Poseidon, Hades, Hera, Dionysos, Afrodite och alla de mäktiga gudarna, möt de alla i denna nyskrivna musikteaterföreställning. Följ med på kampen mot det förutbestämda. Se öden ändras och kulturer mötas i en tvåakts föreställning spelad av deltagare 13-15 år samt 15-20+ år. 
En kollition mellan gammalt och nytt som ni aldrig tidigare sett!


NYA DATUM
C2: 22/9 10.00 (SKOLA)
C4: 24/9 10.00 (SKOLA)

C5: 25/9 10.00 (SKOLA)

C2: 22/9 19.00
C4: 24/9 19.00

C5: 25/9 19.00

D2: 26/9 11.00 & 19.00
D4: 27/9 11.00 & 19.00

OBS! 2 biljetter per hushåll
 

Tveka inte att Kontakta oss vid frågor.

Föreställningar hösten 2019

Ett snöfyllt äventyr!

På ett litet barnhem utanför staden nalkas jul. Barnen leker och ser fram emot en mysig jul när ett barn ser ut genom fönstret och upptäcker det förfärliga. Det finns ingen snö och julen är snart här! Barnen bestämmer sig då för att göra något åt saken själva.
Föjl med på Ett snöfyllt äventyr med våra yngsta deltagare. Ni får möta allt från renar och busiga barn till Tomten själv. I en fartfylld föreställning kommer deltagarna bjuda på sång, dans och massor av teater.
Välkommna att starta december med oss på á la Carte teatern!

A4: 1 december kl. 11.00 
A5: 1 december kl. 13.30 
Fri entré

Vid frågor kontakta
linnea.haupt@sv.se

 

© á la Carte Teatern 2012